MITSUBISHI MSZ-MUZ-HR25VF

MITSUBISHI MSZ-MUZ-HR25VF

Az univerzális készülék ár érték arányban egy kiváló választás, rendkívűl csendes és megbízható készülék.

Automatikus légterelés le/fel (swing)

• Fűtési üzemmódban a meleg levegőt automatikusan lefelé irányítja, hűtéskor a hideg levegőt a mennyezet felé tereli, így biztosítva az egyenletes légelosztást.


24 órás időzítés
• A klíma 24 órás idő intervallumban beprogramozható, így Ön a már lehűtött otthonába érkezhet haza.


Automata tisztítás
• A klímák kellemetlen szagának forrása legtöbbször a hőcserélőn megtelepedő penész. Hűtés üzemmódban a kicsapódott párából a penészgombák és baktériumok meg tudnak telepdni a hőcserélőn, ha a készüléket csak úgy kikapcsoljuk. Az automatikus tisztítófunkció a készülék kikapcsolását követően kiszárítja a hőcserélőt és a cseppvíztálcát, így megakadályozza a penész megtelepedését.


Automata újraindítás
• A légkondicionálók újraindító memóriával vannak ellátva. Ilyen módon még áramszünet után vagy a légkondicionáló áramkörének megszakadása esetén sem kell a funkciókat újra beállítani. A pillanatnyi áramkimaradás vagy hosszabb áramszünet után a készülék automatikusan újraindul, és ismét a korábbi beállításokkal működik.

Automata üzemmódváltás
• Ebben a funkcióban a klíma készülék a beállított hőmérséklet értéknek megfelelően a hűtési/fűtési üzemmódot képes automatikusan megváltoztatni. Erre akkor lehet szükség, amikor a beállított hőmérséklet tartásához nappal hűteni, de éjjel fűteni kell.

Öndiagnosztikai funkció
Amennyiben egy adott funkció nem megfelelően működik, a rendszer öndiagnózist végez, ami egyszerűbb szervizelést tesz lehetővé.


Szerelést kérek

A termék ára nem tartalmazza a szerelési költséget!

A szerelés árakról itt tájékozódhat.

:
295 000 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
RészletekAdatok
Hűtés teljesítmény
2,5 Kw
Fűtés teljesítmény
3,1 Kw
Maximális helyiség mérete
25 nm
Min. Beltéri zajszint
21 dBA
Cikkszám
MSZ-MUZ-HR25VF
Vélemények
Webáruház készítés