Klíma blog

4 japán klíma gyártó, akiket ismerned kell

2022.02.07 14:18
4 japán klíma gyártó, akiket ismerned kell

A klímaváltozás miatt egyre több országban és városban van szükség klímára, hiszen ezek nélkül szinte lehetetlen kibírni a nyári forróságot. Nem véletlenül jelent meg egyre több féle és fajta berendezés, amely megkönnyíti a mindennapi életet. A japán klíma gyártók is ennek az igénynek próbálnak megfelelni, hiszen mára már számos cég lépett be erre a piacra. Lássuk a legsikeresebb márkákat!

Japán klíma gyártók

Manapság egyre több vállalat jelenik meg a klímát gyártók piacán. Nincs ez másként a japánokkal sem, hiszen ők is előszeretettel készítenek hasonló eszközöket

Mitsubishi Electric

A japán klíma gyártó tökéletes és minőségi berendezéseket kínálnak bárhol, ahol hűsítésre van szükség. Mindezt a legmagasabb technikai színvonalon végzik el, amivel mind a vásárlók, mind a szerelők, mind pedig a legtöbb eladó és kereskedő tisztában van. A termékeket és azok megoldásait mindenhol ismerik, hiszen már több évtizede működnek sikeresen. Nagy előnyük, hogy minden gyártmányukra három év garanciát vállalnak. 

Toshiba

A Toshiba japán cég nemcsak számítógépeket, hanem többek között klímaberendezéseket is rendszeresen bemutat. A legmodernebb mai technológiával készült eszközök egyedi fejlesztésűek, minden évben szakmai csodálatot érnek el. A Toshiba tehát nem véletlenül tartozik a legsikeresebb klímákkal előrukkoló vállalatok közé. Az ázsiai országban készült darabok vezető szerepet töltenek be ezen a piacon, ráadásul az inverteres berendezéseik már egy teljesen új technikát követnek. A magas minőségben készült termékek nem ismernek semmilyen kompromisszumot, így három év jótállást vállalunk az általunk forgalmazott berendezésekre. 

Daikin

Az ázsiai vállalat kevésbé ismert idehaza, azonban ez nem azt jelenti, hogy az általuk gyártott klímák kevésbé lennének minőségiek. Az általuk piacra dobott darabok maximális komfortot eredményeznek, így olyan környezetben élhetünk, ahol minden igazodik az igényeinkhez. A Daikin ráadásul olyan termékeket álmondott meg, amelyek működése rendkívül gazdaságos és energiahatékony. Nem is kell többet várni egy szigetországban készült berendezéstől. Nem igaz?

Fujitsu

A Fujitsu szintén egy japán gyártó, amely évek óta sikeresnek számít a klímák piacán. A legtöbb termékük gazdaságos üzemmódba állítható, ezáltal az eszköz automatikus változtatja a termosztát beállítását, attól függően, hogy milyen hőmérséklet van a lakásban. Nem lesz felesleges hűtés vagy fűtés, így mindig komfortos érzetet biztosít. A Fujitsu modelleknél létezik továbbá Powerful üzemmód is, amely lehetővé teszi, hogy az általunk kiválasztott hőmérséklet a lehető leggyorsabba elérhetővé váljon. Így akár az utolsó pillanatban is bekapcsolhatjuk, hiszen pillanatok alatt kellemes időjárást varázsolhatunk a lakásba. 

Egyes típusoknál pedig elérhető az éjszakai üzemmód, amely kapcsán a rendszer fokozatosan áll le, csökkenti a teljesítményt, végül pedig kikapcsol. Emellé remekül jön a 24 órás programozható fűtési mód, így lehetőség van arra, hogy ne egész nap fűtsük a teret, csak akkor, mielőtt hazajöttünk volna a munkából. 

Összegezve

Legyen szó tehát bármelyik japán klíma gyártóról, a minőségre és garanciára nem lehet panasz. Akár a Mitsubishi Electric, akár a Toshiba, akár a Fujitsu gyártmányát választjuk az otthonunkba, biztosak lehetünk benne, hogy a teljesítményre, illetve a hűtésre és a fűtésre sem lesz panaszunk. 

Webáruház készítés