GREE PULSE GWH24AGD-K6DNA1C

GREE PULSE GWH24AGD-K6DNA1CGree Pulse GWH24AGD-K6DNA1A Klímaberendezés kiváló választás otthoni hűtő-fűtő eszközként. 7 sebesség fokozatú veltilátorral rendelkezik, ennélfogva könnyedén beállíthatja a légáramlás ideális sebességét. A távirányítóba integrált hőmérő (I feel) segítségével mindig az Önnek megfelelő hőmérsékletet tarthatja a szobákban. Cold Plasma szűrővel rendelkezik a készülék, amely hatékonyan tisztítja a levegőt és elpusztítja a baktériumok 90%-át. Ennek köszönhetően allergiás és légúti megbetegedéses tünetekkel küzdő betegek is gond nélkül használhatják a klímát. A klímaberendezést ha hűtési üzemben hagyományos módon kapcsoljuk ki, a penészgombák és baktériumok megtelepedhetnek a hőcserélő nedves felületén. Az Öntisztító funkciónak köszönhetően a Gree Pulse klíma egy gombnyomásra kiszárítja a nedves felületet és ezzel megakadályozza a penész megtelepedését. Energiaosztálya rendkívül kedvező, A++/A+.Hűtés:

Hűtőteljesítménye 6,2 kW. G10 inverterének köszönhetően A++ energiaosztályba sorolják. Az inverteres technológiának miatt a készülék visszaszabályozza a teljesítményét, ha a helység lehűlt, így az energiafogyasztás minimális lesz.


Fűtés:

Fűtőteljesítménye 6,5 kW. Fűtés rásegítésként javasoljuk Gree Pulse GWH24AGD-K6DNA1A Klímaberendezést. Akár -15°C külső hőmérsékletig használható fűtés üzemmódban. Intelligens leolvasztással rendelkezik: Fűtési üzemmódban -5°C a kondenzátor lefagyhat. Ekkor működésbe lép az automatikus leolvasztás, ezáltal növelve a fűtés teljesítményét. Az intelligens leolvasztás funkció tökéletes leolvasztást eredményez, amennyiben a környezeti hőmérséklet a cső hőmérsékletével azonossá válik.


Wifi:

A Wi-Fi vezérlésnek köszönhetően a Gree Pulse GWH24AGD-K6DNA1A Klímaberendezést távolról is szabályozhatja, ki/be kapcsolhatja és az időzítőjét programozhatja.

Környezettudatosság:
A Gree Lomo Plusz készülékek új, környezetbarát R32 hűtőközeggel üzemelnek.Főbb tulajdonságok
7 fokozatú ventilátor sebesség állítás
Matt burkolat
Wi-Fi (2,4 GHz) vezérlés
3D légáram
Távirányítóba integrált hőmérő (I FEEL)
Cold plasma szűrő
Időzítés
Infra távirányító
Fűtés -15°C külső hőmérsékletig
Hűtés +43°C külső hőmérsékletig
LCD kijelző
Óra beállítás / kijelzés
Turbo funkció
8°C-os temperálás
Légáram függőleges irányának beállítása
Öntisztító funkció

Szerelést kérek

A termék ára nem tartalmazza a szerelési költséget!

A szerelés árakról itt tájékozódhat.

:
505 800 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Adatok
Hűtés teljesítmény
6,2 Kw
Fűtés teljesítmény
6,5 Kw
Maximális helyiség mérete
80 nm
Min. Beltéri zajszint
25 dBA
Cikkszám
GWH24AGD-K6DNA1C
Vélemények
Webáruház készítés