GREE PULSE GWH18AGD-K6DNA1D

GREE PULSE GWH18AGD-K6DNA1D

Kód: KPN22J15

Gree Pulse GWH18AGD-K6DNA1A klímaberendezés kiváló választás otthoni hűtő-fűtő eszközként, melynek teljesítménye 4,6 kW. Ideális  40 m²-es helyiség klimatizálására. A légáramlás irányának állítását a 7 sebesség fokozatú veltilátor segíti. I Feel funkcióval rendelkezik ami azt jelenti, hogy a távirányítóba integrált hőmérő (I feel) segítségével mindig az Önnek megfelelő hőmérsékletet tarthatja a szobákban. Cold Plasma szűrővel rendelkezik a készülék, amely hatékonyan tisztítja a levegőt és elpusztítja a baktériumok 90%-át. Ennek köszönhetően allergiás és légúti megbetegedéses tünetekkel küzdő betegek is gond nélkül használhatják a klímát. A klímaberendezést ha hűtési üzemben hagyományos módon kapcsoljuk ki, a penészgombák és baktériumok megtelepedhetnek a hőcserélő nedves felületén.

Az Öntisztító funkciónak köszönhetően a Gree Pulse klíma egy gombnyomásra kiszárítja a nedves felületet és ezzel megakadályozza a penész megtelepedését. Energiaosztálya rendkívül kedvező, A++/A+. Intelligens leolvasztási funkcióval rendelkezik. Ez a fűtési teljesítményt maximalizálja, a leolvasztási ciklusok optimalizálásával. A hagyományos leolvasztás az eltelt idő alapján indul, például 50 perc elteltével 10 percig. A GREE I-Defrosting rendszer csak akkor kezdi el a ciklust, amikor arra tényleg szükség van, és csak addig, amíg megtörténik a tényleges leolvasztás.

Hűtés:

Hűtőteljesítménye 4,6 kW. G10 inverterének köszönhetően A++ energiaosztályba sorolják. Az inverteres technológiának miatt a készülék visszaszabályozza a teljesítményét, ha a helység lehűlt, így az energiafogyasztás minimális lesz.


Fűtés:

Fűtőteljesítménye 5,2 kW. Fűtés rásegítésként javasoljuk Gree Pulse GWH18AGD-K6DNA1A klímaberendezést. Akár -15°C külső hőmérsékletig használható fűtés üzemmódban. Intelligens leolvasztással rendelkezik: Fűtési üzemmódban -5°C a kondenzátor lefagyhat. Ekkor működésbe lép az automatikus leolvasztás, ezáltal növelve a fűtés teljesítményét. Az intelligens leolvasztás funkció tökéletes leolvasztást eredményez, amennyiben a környezeti hőmérséklet a cső hőmérsékletével azonossá válik


Wifi:

A Wi-Fi vezérlésnek köszönhetően a Gree Pulse GWH18AGD-K6DNA1A Klímaberendezést távolról is szabályozhatja, ki/be kapcsolhatja és az időzítőjét programozhatja.
Környezettudatosság:
A Gree Lomo Plusz készülékek új, környezetbarát R32 hűtőközeggel üzemelnek.Főbb tulajdonságok

7 fokozatú ventilátor sebesség állítás. Személyre szabhatja a klímaberendezés légáramnak a sebességét és ezzel kellemes hűtést biztosít a családnak.

Wi-Fi (2,4 GHz) vezérlés. Távolról szabályozhatja az eszköz ki és be kapcsolását, továbbá programozhatja az időzítő funkciót.

3D légáram: A 3D légáram technológia a levegő terelőlapátok függőleges és vízszintes beállítását teszi lehetővé, így a berendezés a lehető leggyorsabban képes lehűteni az adott helyiséget.

Távirányítóba integrált hőmérő (I FEEL): Egy mini hőmérő a távirányítóban, érzékeli a környezetében a levegő hőmérsékletet és továbbítja a beltéri egységnek. Így a berendezés a ventilátor sebességet és a hőmérsékletet a távirányító elhelyezéséhez igazítja, ezzel maximalizálva az elérhető komfortérzetet.

Cold plasma szűrő: Hatékonyan tisztítja a levegőt, elpusztítja a baktériumok 90%-át. Semlegesíti a kellemetlen szagokat. A keletkező negatív oxigén ionok javítják a levegő minőségét.

Intelligens leolvasztás. A fűtési teljesítmény maximalizálása, a leolvasztási ciklusok optimalizálásával. A hagyományos leolvasztás az eltelt idő alapján indul. Pl. 50 perc elteltével 10 percig. A GREE I-Defrosting rendszer csak akkor kezdi el a ciklust, amikor arra tényleg szükség van, és csak addig, amíg megtörténik a tényleges leolvasztás.

IdőzítésInfra távirányító

Fűtés -15°C külső hőmérsékletig

Hűtés -15°C külső hőmérsékletig

LCD kijelző

Óra beállítás / kijelzés

Turbo funkció

8°C-os temperálás

Légáram függőleges irányának beállítása

Öntisztító funkció

Matt burkolat

Szerelést kérek

A termék ára nem tartalmazza a szerelési költséget!

A szerelés árakról itt tájékozódhat.

:
409 200 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Adatok
Hűtés teljesítmény
4,6 Kw
Fűtés teljesítmény
5,2 Kw
Maximális helyiség mérete
65 nm
Min. Beltéri zajszint
28 dBA
Cikkszám
GWH18AGD-K6DNA1D
Vélemények
Webáruház készítés