Gree Lomo Plusz GWH12QB

Gree Lomo Plusz GWH12QBA Gree Lomo Plusz GWH12QB klímaberendezés kiváló választásotthona klimatizálására 3,2 kW teljesítménnyel. Ideális 30 m²-es szoba hűtésére és fűtésére.. Az inverteres kompresszorral rendelkező Lomo Plusz klíma -15 °C külső hőmérsékletig biztosítja a tökéletes hűtést és fűtést. A távirányítóba integrált hőmérő (I feel) segítségével mindig az Önnek megfelelő hőmérsékletet tarthatja a szobákban. Cold Plasma szűrővel rendelkezik a készülék, amely hatékonyan tisztítja a levegőt és elpusztítja a baktériumok 90%-át. Ennek köszönhetően allergiás és légúti megbetegedéses tünetekkel küzdő betegek is gond nélkül használhatják a klímát. A klímaberendezést ha hűtési üzemben hagyományos módon kapcsoljuk ki, a penészgombák és baktériumok megtelepedhetnek a hőcserélő nedves felületén. Az Öntisztító funkciónak köszönhetően a Gree Lomo Plusz klíma egy gombnyomásra kiszárítja a nedves felületet és ezzel megakadályozza a penész megtelepedését. Energiaosztálya rendkívül kedvező, A++/A+.Hűtés:

Hűtőteljesítménye: 3,2kW. G10 inverterének köszönhetően A++ energiaosztályba sorolják. Az inverteres technológiának köszönhetően a készülék visszaszabályozza a teljesítményét, ha a helység lehűlt, így az energiafogyasztás minimális lesz.

.

Fűtés:

A Gree Lomo Plusz GWH12QB klímaberendezést fűtés rásegítésre javasoljuk. Akár -15°C külső hőmérsékletig használható fűtés üzemmódban. Intelligens leolvasztás: Amennyiben a hőmérséklet -5°C alá csökken, fűtési üzemmódban a kondenzátor lefagyhat. Az intelligens leolvasztás meghatározott időnként működésbe lép, ennek köszönhetően növeli a fűtés hatásfokát. Az automatikus leolvasztás funkció tökéletes leolvasztást eredményez, amennyiben a környezeti hőmérséklet a cső hőmérsékletével azonossá válik. Így védi az elektromos egységet és jobb hatásfokú fűtést eredményez. A klíma berendezés H-tarifás mérőórára köthető, így október 15. és április 15. között akár féláron vételezheti az elektromos áramot klímájához.

 

Wifi:

A Wi-Fi vezérlésnek köszönhetően a Gree Lomo Plusz GWH12QB klímaberendezést távolról is szabályozhatja, ki/be kapcsolhatja és az időzítőjét programozhatja.Környezettudatosság:
A Gree Lomo Plusz készülékek új, környezetbarát R32 hűtőközeggel üzemelnek.Főbb tulajdonságok
Intelligens leolvasztás. A fűtési teljesítmény maximalizálása, a leolvasztási ciklusok optimalizálásával.
A hagyományos leolvasztás az eltelt idő alapján indul. Pl. 50 perc elteltével 10 percig.
A GREE I-Defrosting rendszer csak akkor kezdi el a ciklust, amikor arra tényleg szükség van, és csak addig, amíg megtörténik a tényleges leolvasztás.
I feel Funkció egy mini hőmérő a távirányítóban, érzékeli a környezetében a levegő hőmérsékletet és továbbítja a beltéri egységnek.
Így a berendezés a ventilátor sebességet és a hőmérsékletet a távirányító elhelyezéséhez igazítja, ezzel maximalizálva az elérhető komfortérzetet
G10 Inverter technológia a GREE gyár egyedi fejlesztése, amely akár 1HZ frekvenciáig képes a kompresszor fordulatszámát csökkenti, ezzel rendkívüli energiahatékonyságát elérve
Cold Plasma szűrő: Hatékonyan tisztítja a levegőt, elpusztítja a baktériumok 90%-át. Semlegesíti a kellemetlen szagokat. A keletkező negatív oxigén ionok javítják a levegő minőségét.
Az innovatív elektromos kialakítás lehetővé teszi, hogy a berendezés készenlétben mindössze 0,5W áramot fogyasszon.
A formás beltéri egység kellemesen passzol bármely szoba dekorációjába
A csepptálca kialakításának köszönhetően a keletkező cseppvíz könnyen a kifolyó nyíláshoz jut, és nehezebben fagy meg a csepptálcában
Memória funkció. A berendezés áramkimaradás után a korábban beállított üzemmódban üzemel tovább

Időzítő

Ventilátor sebesség állítás

Légáram irányának beállítása

Infra távirányító

Wi-Fi

LCD kijelző

Turbo funkció

Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Adatok
Hűtés teljesítmény
3,2 Kw
Fűtés teljesítmény
3,5 Kw
Maximális helyiség mérete
45 nm
Min. Beltéri zajszint
28 dBA
Cikkszám
GWH12QB
Vélemények
Webáruház készítés