GREE DARK X GWH12ACC-K6DNA1F

GREE DARK X GWH12ACC-K6DNA1FGree Dark X GWH12ACC-K6DNA1A klímaberendezés kiváló választás otthoni hűtő-fűtő eszközként, melynek teljesítménye 3,5 kw. Inverter kompresszorral van ellátva. I Feel funkcióval rendelkezik ami azt jelenti, hogy a távirányítóba integrált hőmérő (I feel) segítségével mindig az Önnek megfelelő hőmérsékletet tarthatja a szobákban. Cold Plasma szűrővel rendelkezik a készülék, amely hatékonyan tisztítja a levegőt és elpusztítja a baktériumok 90%-át. Ennek köszönhetően allergiás és légúti megbetegedéses tünetekkel küzdő betegek is gond nélkül használhatják a klímát. A klímaberendezést ha hűtési üzemben hagyományos módon kapcsoljuk ki, a penészgombák és baktériumok megtelepedhetnek a hőcserélő nedves felületén.Fűtési teljesítménye minden igényt felülmúlva akár -22°C-oskülső hőmérsékletig biztosítja otthona melegét. Energiaosztálya rendkívül kedvező, A++/A+.Hűtés:

Hűtőteljesítménye: 3,5 kW. G10 inverterének köszönhetően A++ energiaosztályba sorolják.
Az inverteres technológiának köszönhetően a készülék visszaszabályozza a teljesítményét, ha a helység lehűlt, így az energiafogyasztás minimális lesz.Fűtés:

Jó választás lehet annak, aki nem csak hűtésre használná a berendezést, hanem fűteni is szeretne, hiszen -22°C-ig képes fűteni vele. A kültéri egység téliesített, karterfűtéssel és csepptálca fűtéssel rendelkezik. A Gree I Feel funkciójának köszönhetően a Dark X készülékhez nem kell vezetékes távirányító, hiszen a termosztát a vezeték nélküli távirányítóba van építve. H-tarifás mérőórára köthető, így október 15. és április 15. között akár féláron vételezheti az elektromos áramot klímájához.

Wifi:

A Wi-Fi vezérlésnek köszönhetően a készüléket távolról is szabályozhatjuk, ki/be kapcsolhatjuk, az időzítőjét programozhatjuk stb.. Jó választás lehet nyaralóba, weekend-házba, ahol más fűtés nincs, de szeretnénk elkerülni a fagykárt: a 8°C temperálás funkció bekapcsolásakor csak akkor kezd el fűteni a készülék, ha a hőmérséklet 8°C alá csökken.
Környezettudatosság:
A Gree Dark X készülékek új, környezetbarát R32 hűtőközeggel üzemelnek.Főbb tulajdonságok

WI-FI(2,4 GHz) vezérlés

Ventilátor fordulat szabályozás

Csepptálca fűtés

Cold Plasma szűrő

Időzétés

LCD kijelző

Légáram függőleges irányának beállítása

Turbo funkció

Könnyen kezelhető

Óra beállítás/kijelzés

Ventilátor sebességének beállítása

Távirányítóba integrált hőmérő (I-Feel)

8°C-os temperálás

Hűtés -15°C külső hőmérsékletig

Fűtés -22°C külső hőmérsékletig

Szerelést kérek

A termék ára nem tartalmazza a szerelési költséget!

A szerelés árakról itt tájékozódhat.

:
327 600 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Adatok
Hűtés teljesítmény
3,5 Kw
Fűtés teljesítmény
3,7 Kw
Maximális helyiség mérete
50 nm
Min. Beltéri zajszint
29 dBA
Cikkszám
DARK_GWH12ACC-K6DNA1F
Vélemények
Webáruház készítés