GREE COMFORT X GWH09ACC-K6DNA1F

GREE COMFORT X GWH09ACC-K6DNA1FA Gree Comfort X GWH09ACC-K6DNA1A Klímaberendezés 2,7 kW-os teljesítménnyel rendelkezik. Az I Feel funkció segítségével a távirányítóban elhelyezett mini hőmérő jelzi a klímának, hogy elérte-e már a kívánt hőmérsékletet. Wi-Fi vezérléssel könnyedén ki-be kapcsolható és időzíthető a légkondicionáló távolról is, amikor nincs otthon. Energiatakatékos, ColdPlasma szűrőkkel van ellátva. Fűtési időszakban kiválóan működik akár -22°C-os külső hőmérsékletig.Hűtés:

2,7 kW névleges hűtőteljesítményű modellek kaphatóak, így garantáltan megtalálja az Ön helyiségébe megfelelő készüléket. Az inverteres technológiának köszönhetően a készülék visszaszabályozza a teljesítményét, ha a helyiség lehűlt, így az energiafogyasztás minimális lesz. A++ energiaosztályba sorolt termék.Fűtés:

Jó választás lehet annak, aki nem csak hűtésre használná a berendezést, hanem fűteni is szeretne, hiszen -22°C-ig képes fűteni vele. A kültéri egység téliesített, karterfűtéssel és csepptálca fűtéssel rendelkezik. A Gree I Feel funkciójának köszönhetően a Comfort X készülékhez nem kell vezetékes távirányító, hiszen a termosztát a vezeték nélküli távirányítóba van építve. H-tarifás mérőórára köthető, így október 15. és április 15. között akár féláron vételezheti az elektromos áramot klímájához.

Wifi:

A Wi-Fi vezérlésnek köszönhetően a készüléket távolról is szabályozhatjuk, ki/be kapcsolhatjuk, az időzítőjét programozhatjuk stb.. Jó választás lehet nyaralóba, weekend-házba, ahol más fűtés nincs, de szeretnénk elkerülni a fagykárt: a 8°C temperálás funkció bekapcsolásakor csak akkor kezd el fűteni a készülék, ha a hőmérséklet 8°C alá csökken.

Környezettudatosság:
A Gree Comfort X készülékek új, környezetbarát R32 hűtőközeggel üzemelnek.Főbb tulajdonságok

WI-FI(2,4 GHz) vezérlés

Ventilátor fordulat szabályozás

Csepptálca fűtés

Cold Plasma szűrő

Időzétés

LCD kijelző

Légáram függőleges irányának beállítása

Turbo funkció

Könnyen kezelhető

Óra beállítás/kijelzés

Ventilátor sebességének beállítása

Távirányítóba integrált hőmérő (I-Feel)

8°C-os temperálás

Hűtés -15°C külső hőmérsékletig

Fűtés -22°C külső hőmérsékletig

Szerelést kérek

A termék ára nem tartalmazza a szerelési költséget!

A szerelés árakról itt tájékozódhat.

:
284 000 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Adatok
Hűtés teljesítmény
2,7 Kw
Fűtés teljesítmény
2,8 Kw
Maximális helyiség mérete
25 nm
Min. Beltéri zajszint
26 dBA
Cikkszám
GWH09ACC-K6DNA1F
Vélemények
Webáruház készítés